SketchUp training.

SketchUp is een 3D ontwerpgereedschap voor Mac en Windows, waarmee iedereen in zeer korte tijd een 3D ontwerp neerzet.  Met een training in SketchUp bent u in staat uw werk zowel voor uzelf als ook voor uw klanten, inzichtelijk te maken. Door het gebruik van SketchUp als basis voor verschillende render engines  bent u instaat realistische beelden te maken. Via diverse plug-ins is SketchUp ook toepasbaar als basis voor de spectaculaire Augmented Reality  toepassingen.

Uw ontwerpen/ 3D modellen meer realisme geven.

Door gebruik van een zogenoemde render engine is het mogelijk uw presentatie een meer realistische uitstraling te geven. Met deze mogelijkheid bent u in staat licht te simuleren en accurate impressies te geven van materialen met reliëf en reflectie. Al met al is dit een krachtige manier om uw klant een zeer sterke en overtuigende impressie te tonen. DWanimations maakt gebruik van de render engine SU podium bij zijn trainingen.

Gebruik van Plug-ins om workflow te versnellen.

SketchUp heeft een brede “user base” die zelf nieuwe en vaak gratis gereedschappen schrijft, zo`n gereedschap wordt een plug-in genoemd. Bij een training om uw workflow te versnellen kijkt DWanimations naar uw huidige gebruik van het programma en selecteert daarbij de juiste plug-ins die voor u van meerwaarde zijn.

Hierdoor is het mogelijk uw worflow tot 40 a 50% te versnellen. Tijdens het werkproces in SketchUp heeft dit dus een zeer hoge impact, waardoor deze investering zich bij goed gebruik snel kan terugverdienen.

Training opbouw op maat

Opbouw trainingen.

  Alle kosten zijn voor elke training gelijk of u zich nu wilt specialiseren in Archicad / SketchUp of bijvoorbeeld in de BIM workflow. De kosten zijn overzichtelijk en gelijk. Deze zijn €225.- per sessie en voor extra cursisten €130.- pp. In de configurator hieronder kunt u een keuze maken van de onderwerpen die u graag behandeld wilt hebben tijdens de training. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om u kundig te adviseren en de training te verzorgen.

  1. Inventarisatie:

  Heeft u interesse in een training voor uw leraren in deze nieuwe vorm van communicatie naar de leerling vult u dan onderstaande gegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend / inventariserend gesprek.

  2. Onderwerpen Inventarisatie:

  Kies vervolgens de onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Hier ziet u ook het gemiddeld aantal sessies wat nodig is om deze onderwerpen goed onder de knie te krijgen.

  3. Training uitvoering:

  Zodra u dit formulier verstuurd nemen wij spoedig contact op om naar aanleiding van uw wensen de training definitief vorm te geven. Wanneer de opgestelde training aan uw wensen voldoet, kunnen we gezamenlijk de data plannen om deze te verzorgen.

Trainings aanvraag.

Uw naam (verplicht)

Uw tel. (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

 SketchUp basis SketchUp workflow versnellen Visualiser (renderen) Layouts

captcha


Meerwaarde van de training.!

 

1. Alle trainers zijn HBO geschoold
2. De trainers hebben minimaal 5 jaar ervaring met de software
3. Alle trainingen zijn maatwerk en sluiten aan op uw specifieke wensen.

ArchiCAD