Een nieuw jaar is in het zicht, 2017 dient zich binnen enkele dagen aan. Een korte terugblik leert ons dat we een prachtig jaar hebben afgesloten. Nieuwe en bestaande klanten hebben het mogelijk gemaakt om ons bedrijf weer verder te laten groeien. We zijn dan ook trots dat we hierdoor mee kunnen bouwen aan de werkgelegenheid in Nederland.

2016

De kwaliteit van onze producten hebben we verder kunnen ontwikkelen. Detailleringen zijn naar een hoger niveau gebracht. Visualisaties zijn interactiever geworden. De introductie van onze App, waarbij klanten hun complete project kunnen ontsluiten was een mijlpaal voor ons bedrijf in 2016. Nieuwe collega’s zijn aan het team toegevoegd.

2017

In 2017 zien we opnieuw allemaal leuke ontwikkelingen. Het 3D scannen van gebouwen, nieuwe rendertechnieken en gebruik van drone’s zijn zaken die we blijven volgen. Daarnaast zullen we samen met Bouwend Nederland ons in blijven zetten om BIM binnen het middelbaar onderwijs op de kaart te zetten. Ook de sketch up trainingen zullen we blijven updaten, zodat de cursisten dit in de praktijk toe kunnen passen. Om deze ontwikkelingen bij te houden zullen we ook in 2017 ons licht opsteken binnen- en buitenland.

Wens

Namens het hele team van DWanimations:
“Fijne feestdagen en een gezonde start voor 2017”