Naast de traditionele klanten zoals ontwikkelaars, vastgoedbeheerders, architecten en makelaars hebben de eerste bouwmaterialen leveranciers ook de meerwaarde gevonden van een goede “Artist Impressions” van hun producten.

Grupo Isotex

Eind vorig jaar kwam DWanimations in contact met een onderdeel van Grupo ISOTEX uit Venezuela. ISOTEX ontwikkelde in Zuid Amerika een Isotex EPS modulesmodulair bouwsysteem wat opgebouwd is uit modulaire elementen. Deze elementen zijn opgebouwd uit EPS met een wapening van gegalvaniseerd staal. IMG_0813De combinatie van deze materialen maakt dat de woning bijzondere kenmerken krijgt zoals een hoge isolatie waarde en een hoge aardbeving bestendigheid. Het lage gewicht van de elementen zorgt er voor dat onder de zware klimatologische omstandigheden er toch zeer snel woningen gebouwd kunnen worden.

De modulaire elementen zijn te transformeren naar een groot aantal standaard model woningen. De flexibiliteit van het systeem maakt dat het geschikt is voor kleinschalige woningbouw tot aan grotere appartementen complexen. ISOTEX maakt het product extra aantrekkelijk voor de aannemer om te gebruiken door de aannemer te ontzorgen met bouwvergunningsaanvragen en duidelijke verkoopbrochures van de modelwoningen.

Herkenning lokale bewoner

De bestaande visualisaties waren voor ISOTEX niet meer passend om aan de 2016 uitstraling te voldoen. In dit laatste traject is aan DWanimations verzocht om met realistische “Artist Impressions” te komen die passend zijn bij de doelgroep. Belangrijk uitgangspunt was dat het wel een Zuid Amerikaans / Caribische look and feel moest zijn waar de lokale bewoner zich in herkent. De oplevering van de eerste “Artist Impressions” zijn als zeer positief en realistisch ervaren.

Resultaat

Hieronder kunt u zien wat de resultaten zijn van een kleine investering om producten duidelijker en realistischer in een herkenbare omgeving neer te zetten.

Grupo Isotex

Oude brochure beelden

Isotex DWanimations

Nieuwe brochure beelden