Als koper van een woning mag je er vanuit gaan dat je een goede online oriëntatie kan doen. Tijdens de laatste meeting van Realmark “Digital Practice” kwam naar voren dat bij 95% van de aankoopbeslissing de online oriëntatie een belangrijke rol speelt. Een goede online presentatie voor een bouwproject staat dan ook als een paal boven water.

Het team van DWanimations is druk bezig om visualisaties nog levender te maken. Met als doel een nog betere klantbeleving. Onze visualisatie staan veelal aan de basis van de belangrijkste “custommer Journey” van je leven, namelijk een huis kopen. Voor ons team betekent dat, dat we altijd werken met de gedachten dat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk. Die eerste indruk moet dus uitstekend zijn.wonen & bouwen 2020

De vraag naar interactiviteit met de visualisaties neemt bij onze klanten groep toe. Inmiddels hebben we al vele beelden bij onze klanten gebracht waarbij de consument met  één klik kan zien wat de impact van een aanbouw uitbouw of dakkapel is. Ook hebben we inmiddels gebiedsimpressies geleverd waarbij de klant de kavel of woning aan kan klikken om extra informatie of beelden te zien.

 

Wat is er te verwachten

Het DWanimations team werkt hard aan noviteiten waarbij de koper van een woning door zijn nieuwe woning kan lopen. Hierbij kan hij net als in een game de verschillende woonlagen van zijn woning bekijken en kopers opties aanklikken. Belangrijk is hierbij dat detaillering tot in de perfectie klopt.

Ook zal het mogelijk zijn om de woning tijdens verschillende dagdelen te beleven. De koper krijgt de keus om zijn woning te beleven in een ochtend middag of avond omgeving. Andere opties die geboden kunnen worden zijn onder andere:

  • Verlichting aan en uit doen.
  • Gordijnen of blinds open of dicht te doen.
  • Deuren, openen en te sluiten

Dit zijn nog maar een paar kleine voorbeelden waarvan wij weten dat we ze kunnen gaan bieden. De ontwikkeling zal echter verder gaan. Een link tussen keuken, badkamer,  woninginrichter of binnenhuisarchitect inclusief aanschaf van producten, zal in de nabije toekomst ook mogelijk gaan worden. Dit biedt de consument alle ruimte om op zijn gemak zijn woning van te voren in te richten te beleven. Inmiddels zijn we met diverse producenten en aanbieders van in gesprek.

Ontwikkeling

Op dit moment testen we verschillende game engines om te zien welke engine het beste past bij de kwaliteit die wij willen leveren. Het gaat tenslotte niet alleen om de interactiviteit met het beeld maar ook het realisme wat het beeld weer moet geven.  processor DWanimations De beperking van de boven beschreven ontwikkeling is, dat de processoren van bestaande smartphones en tablets niet die capaciteit hebben om alles tot in de perfectie weer te geven.
We zien wel dat hier snel verandering in komt. Qualcomm een belangrijke speler in de wereld van processoren zet hard in op premium experiences op mobile devices. DWanimations verwacht dat het nog een twee jaar zal duren voor de interactieve beleving realistisch op een tablet of smartphone weer gegeven kan worden. Dat zal het moment zijn dat de interactiviteit van de beelden een boost gaat krijgen.

Meer weten

Binnen onze ontwikkelingsstrategie zijn wij als team er van overtuigd dat de toekomst ons heel veel meer gaat brengen op het gebied van visualisaties. Nu de vraag om interactiviteit met de visualisatie en de klant steeds groter wordt zijn wij er van overtuigd dat we op de goede weg bezig zijn. Wilt u weten of wij ook wat voor uw project of product kunnen betekenen neem dan contact met ons op Bel ons op: 085-8771896 of gebruik ons contactformulier.