Project “brochure Bruynzeel keukens”. In deze blog willen we stil staan bij de waarde die DWanimations heeft toe mogen voegen.

Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens bepaalt al meer dan 110 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. In 1937 ontwierp Nederlands topontwerper Piet Zwart, onder meer werkzaam voor het bureau “Berlage” de industriële Bruynzeel keuken. Na de tweede wereld oorlog wordt het industriële concept verder doorgevoerd. Alle onderdelen van de keuken worden vooraf geproduceerd en bij de klant samen gesteld tot een keuken. De wederopbouw en de babyboom geven dit concept vleugels. Tot op de dag van vandaag is dit initiatief nog steeds een kernwaarde van het bedrijf Bruynzeel.

kosten beperkt

Als DWanimations hebben we met trots gewerkt voor deze keukenproducent. Meer dan een jaar geleden mochten we meedoen aan een “pitch”.  Bruynzeel wilde graag kosten besparen en minder tijd kwijt zijn met het opbouwen en fotograferen van keukens. De is gewonnen “pitch” van gerenommeerde concurrenten uit binnen- en buitenland. Doorslaggevend was de kwaliteit van de interieurs en de eenvoudige communicatie lijnen.

De Bruynzeel opdracht was voor ons belangrijke casus. Hier konden we aantonen dat onze manier van visualiseren niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast konden we laten zien dat het opbouwen van keukens niet meer fysiek hoefde te gebeuren. Dit betekend dat het afwaarderen van producten niet noodzakelijk is voor een goede beeld kwaliteit.

De beelden worden nu deels gebruikt in het Bruynzeel keukenboek. Wij bedanken Bruynzeel keukens voor deze mooie opdracht en het vertrouwen wat men in ons getoond heeft.

Meer weten

Indien u wilt weten of wij ook voor uw brochure visualisaties kunnen maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.