DWanimations maakt de passieve brochure interactief. De afgelopen jaren zijn door de digitalisering en veranderende devices veel promotionele zaken veranderd. Winkels worden een soort showroom of een belevingscentrum en het kopen van de goederen doe je thuis van uit je stoel. Papieren brochures / leaflets/ folders komen eerder als ballast over die in de prullenbak verdwijnen en de meeste consumenten informeren zichzelf via diverse digitale media waarbij papieren brochures steeds vaker vermeden worden.

EvolutieEvolution

De eerste website ging 25 jaar geleden de lucht in en bijna alle bedrijven in de wereld hebben nu hun eigen uithangbord gemaakt in de digitale wereld. De bestaande documentatie (flyers, brochures en leaflets gebruiksaanwijzingen etc.) is in pdf omgezet en worden veelal via de website beschikbaar voor de klant. Dit is niet meer dan de passieve papieren brochure omzetten naar de nieuwe werkelijkheid die we digitaal noemen. Hier is dan ook niets dynamisch aan maar het is een eerste stap.

De wereld evalueert verder de PC verdwijnt in ons privé leven naar de achtergrond en de informatie functie wordt overgenomen door mobile device’s als tablets en smartphones. Je kunt inmiddels wel stellen dat iedereen in het bezit is van een smartphone of een tablet. Dit betekend dat niet alleen je uithangbord (website) maar ook je brochures bruikbaar moeten zijn voor deze device’s.

Brochure interactief

Vanuit de basis van ons bedrijf (visualisatiestudio voor virtual reality, artist impressions en 3d animaties) zochten we een manier om onze virtual reality beelden goed te ontsluiten zowel on- als offline. Van het één kwam en het ander en hebben we een app ontwikkeld. Deze app is in basis niets anders dan een brochure maar wel met een paar bijzonder unieke features. Je bent via de app interactief je klant aan het informeren. We hebben de mogelijkheid om statische en dynamische content te combineren. We hebben bijvoorbeeld een projectstatus ingebouwd waarbij de consument met één oog opslag kan zien wat de vorderingen zijn van het project.

passief wordt actief

active

Door de projectstatus aan te klikken komt de consument in het veld waar u regelmatig uw vorderingen deelt van het betreffende project met zowel tekst als beeld.

De consument kan via de virtual reality beleving zijn mobile device direct opstarten en gebruiken zowel off als online. Hij beleeft zijn (mogelijke) aankoop op zijn eigen smartphone of tablet en kan dit ook direct aan vrienden of familie laten zien. De brochure die je niet kwijt raakt!

Bij de contactgegevens kan hij direct zien waar het project zich bevind en waar hij moet zijn om koperskeuze opties te bekijken zoals deuren, keukens, badkamers etc. De vermelde gegevens zijn actief dus direct doorgelinkt.

Voor alle producten te gebruiken

De app is niet alleen geschikt voor toepassing bij bouwprojecten. Net als de ouderwetse brochure van papier kunnen er allerlei zaken in de brochure geplaatst worden, de content maakt niet uit voor het medium. Of het nu een machine een deur, boot of geheel iets anders dat maakt niet uit. De app is een ultieme manier om uw product onder de aandacht te houden bij de klant. Tevens is het een mooie ondersteuning voor de verkoop, deze kan de klant middels de app door het product meenemen op het device van de klant!!!

Voordelen van deze brochure app.App QR

 • App/brochure in huisstijl klant
 • De brochure die altijd in de buurt is
 • Actief met je klant bezig i.p.v. passief
 • Proactieve verkoop bevorderend
 • Dynamische en statische content gecombineerd
 • Directe links naar relevante zaken als:
  • Facebook
  • Twitter
  • Websites
 • Dynamische contactgegevens
  • direct links
 • Een brochure passend voor mobile device’s
 • Ruimte voor advertorials
 • Simpel in gebruik
 • kosten besparend
 • etc, etc, etc….

Via de QR code rechts kunt u de demo app downloaden. In deze app. vind u alle omschreven functionaliteiten. De inhoud (teksten) zijn op basis van demo content. In deze app is een volledige virtual reality module verwerkt die u toegang geeft tot een overzicht van reeds uitgevoerde virtual reality projecten door DWanimations.

meer weten?

Als u wilt weten over deze mogelijkheden van DWanimations neem dan contact met ons op 085-8771896.Of gebruik ons contactformulier.