De regio Midden-Brabant heeft nog geen haven waar grotere containerschepen kunnen overslaan. Met de komst van een nieuwe Waalwijkse insteekhaven verandert dat. De haven van Waalwijk is bedoeld als centrale schakel in Midden-Brabant voor de handeling en doorstroom van goederen vanuit Rotterdam, Antwerpen en het Europese achterland.

Hiermee wordt de positie van Waalwijk en Midden-Brabant als tweede logistieke hotspot van Nederland versterkt. Daarnaast is de start van een logistiek bedrijventerrein Haven 8, direct ten zuiden van de insteekhaven, een belangrijke ontwikkeling die de behoefte aan een efficiënte, op de toekomst voorbereide, containerhaven verder zal voeden. Dit is positief voor de economische ontwikkeling van de regio én dus voor Waalwijk.

Containerhaven “de opdracht”

Vanuit R.O.C. Waalwijk kwam de vraag of wij de bestaande schematische opzet (zie onder) van het nieuw te ontwikkelen gebied een realistische vorm wilde geven. Deze vraag hebben we direct met twee handen aangepakt. Samen met R.O.C. Waalwijk zijn we door de huidige overslag terminal gelopen om een goede indruk te krijgen van de equipment die men gebruik. Deze kennis hebben we overgezet in het te maken beeld. Voor DWanimations een super leuke uitdaging omdat er niet vaak van deze vragen voorbij komen in het dagelijks werk.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Bij DWanimations visualiseren we niet alleen vastgoed maar ook producten.

Voordelen van product visualisaties en animaties:

  • Kortere time to market

  • Goed inzicht hoe het product er na productie fase uit ziet

  • Vermindering faalkosten

  • Vermindering claimkosten

Heeft u een uitdagend project waarbij wij u met beelden of interactieve beelden kunnen ondersteunen.?  Neem dan gerust contact op.