Met simpelweg een druk op de knop een omgeving ontdekken. Dat was toch al mogelijk?
DWanimations maakt gebruik van een nieuw soort software, genaamd DWexpand,
die het mogelijk maakt in vloeiende bewegingen een ruimte te ontdekken. Dit alles zonder verlies van
de kwaliteit van het beeldmateriaal en met een laadtijd van maximaal 3 seconden.

DWanimations is altijd op zoek naar de nieuwste technieken op het gebied van 3D. Het doel is de klant een totaalplaatje bieden met de best mogelijke service. Klinkt goed toch? Een belofte gemaakt door veel bedrijven, maar door weinig werkelijk uitgevoerd. Hard werken, op de hoogte zijn van de laatste trends en duidelijke communicatie zijn onze doelstellingen.

Niet te vergeten; een belangrijk onderdeel van deze doelstellingen is kennis hebben van de nieuwste technieken. Daarom introduceren wij, met trots, het nieuwe 360◦ Explorer systeem genaamd DWexpand.

Eindeloze mogelijkheden

Denk hierbij aan de keuze tussen zowel een dag- als nachtsetting, interieur in diverse soorten kleuren en eventuele andere aspecten die interessant zijn voor het neerzetten van overtuigend beeldmateriaal. Het is allemaal mogelijk binnen het nieuwe DWexpand systeem.

Een online experience center volledig afgestemd op jouw behoeften. Laat consumenten op een interactieve manier kennis maken met de organisatie, producten en/ of diensten. Binnen het systeem is alles mogelijk. Verder heeft de gebruiker volledige vrijheid om door een ruimte heen te bewegen, daar zijn geen beperkingen in. Loop waar jij heen wilt lopen!

DWexpand is zowel te gebruiken op een mobile device als op laptop of desktop. Hierin zit er geen verschil of er gebruik gemaakt wordt van 4G/ 5G of een standaard internetverbinding. Het gebruiksgemak van deze software en de kwaliteit is adembenemend.

Alle voordelen op een rij:

  • De gebruiker is volledig in control
  • In vloeiende bewegingen een ruimte ontdekken
  • Volledig in te richten op basis van behoeften van de opdrachtgever
  • Werkt met alle soorten mobile devices, laptops en desktop
  • Adembenemende kwaliteit en gebruiksgemak
  • Dit alles met maximaal 3 seconden laadtijd

Nieuwsgierig? Simpel, neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het systeem en de mogelijkheden voor jouw project.