Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe collega’s Pim en Chayenne. Pim is 3 weken geleden gestart als fulltime 3D artist en Chayenne is enige maanden geleden gestart als online marketeer. Om iedereen kennis te laten maken, hebben we gevraagd of zij kort wat over zichzelf kunnen vertellen.

Vertel eens iets over jezelf?

Chayenne: Hi! Mijn naam is Chayenne, 23 jaar oud en ik kom uit Beesd. Naast mijn baan bij DWanimations zit ik nog volop met mijn neus in de boeken voor mijn studie Business Innovation aan Avans Hogeschool te ’s Hertogenbosch. In de vrije tijd die ik heb ben ik voornamelijk aan het socializen met vriendinnen of gezellig erop uit met mijn vriend.

Pim: Ik ben Pim, 27 jaar en woon in Eindhoven. Ik werk nu ongeveer 3 weken bij DWanimations en heb hiervoor Gamedesign gestudeerd op zowel MBO als HBO niveau. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te kaarten, bordspellen te spelen, terrasje te pakken en hard te lopen (zo af en toe).

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?

Chayenne: Mijn ideale vrije dag bestaat toch wel uit ’s morgens wat langer in bed blijven liggen, tijd nemen voor een goed boek en afleveringen kijken van de series die ik volg. Vooral een “Niets moet, alles mag”-dag.

Pim: Mijn ideale dag breng ik door samen met vrienden, barbecue aan en genieten van de zon.

Waar ben je het meest trots op? Gebeurtenis/ Ervaring?

Chayenne: Dan blik ik terug op mijn tijd in de studentenraad van het Grafisch Lyceum. Ik was verantwoordelijk voor de online populariteit en vindbaarheid van de studentenraad. Verder heb ik meegedraaid in het project dat de overstap van MBO naar HBO moet vergemakkelijken voor studenten. Een erg interessante tijd waarin ik veel geleerd heb en connecties maakte met mensen die je doorgaans niet snel ontmoet.

Pim: Het afronden van mijn HBO opleiding. Voordat ik aan de opleiding begon twijfelde ik of dit zou lukken, maar tijdens de studie ging het erg goed.

Wat is jouw functie bij DWanimations?

Chayenne: Ik ben nu parttime aan de slag gegaan als online marketeer en zal later dit jaar fulltime aan de slag met mijn stage opdracht. Zo ga ik iedereen op de hoogte houden via onze social media kanalen als Facebook en LinkedIn.

Pim: Binnen DWanimations ben ik fulltime aan het werk gegaan als 3D-artist. Ik heb nog niet een specialisatie gezien ik 3 weken geleden ben gestart.

Wat is het leukste aan bij DWanimations werken?

Chayenne: De sfeer op de werkvloer en de uitdaging van mijn werkzaamheden.

Pim: Je krijgt goed de ruimte om te leren en te groeien.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Chayenne: Misschien een beetje standaard, maar “Wees niet bang voor een uitdaging, daarin bevinden zich de meeste kansen om je te ontwikkelen.”

Pim: “Wie niet waagt, wie niet wint.”