Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe collega Chayenne. Chayenne is enige maanden geleden gestart als online marketeer. Om iedereen kennis te laten maken, hebben we gevraagd of zij kort wat over zichzelf kan vertellen.

Vertel eens iets over jezelf?

Hi! Mijn naam is Chayenne, 23 jaar oud en ik kom uit Beesd. Naast mijn baan bij DWanimations zit ik nog volop met mijn neus in de boeken voor mijn studie Business Innovation aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. In de vrije tijd die ik heb ben ik voornamelijk aan het socializen met vriendinnen of gezellig erop uit met mijn vriend.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?

Mijn ideale vrije dag bestaat toch wel uit ’s morgens wat langer in bed blijven liggen, tijd nemen voor een goed boek en afleveringen kijken van de series die ik volg. Vooral een “Niets moet, alles mag”-dag.

Waar ben je het meest trots op? Gebeurtenis/ Ervaring?

Dan blik ik terug op mijn tijd in de studentenraad van het Grafisch Lyceum. Ik was verantwoordelijk voor de online populariteit en vindbaarheid van de studentenraad. Verder heb ik meegedraaid in het project dat de overstap van MBO naar HBO moet vergemakkelijken voor studenten. Een erg interessante tijd waarin ik veel geleerd heb en connecties maakte met mensen die je doorgaans niet snel ontmoet.

Wat is jouw functie bij DWanimations?

Ik ben nu parttime aan de slag gegaan als online marketeer en zal later dit jaar fulltime aan de slag met mijn stage opdracht. Zo ga ik iedereen op de hoogte houden via onze social media kanalen als Facebook en LinkedIn.

Wat is het leukste aan bij DWanimations werken?

De sfeer op de werkvloer en de uitdaging van mijn werkzaamheden.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Misschien een beetje standaard, maar “Wees niet bang voor een uitdaging, daarin bevinden zich de meeste kansen om je te ontwikkelen.”