Van papier naar digitaal

Een van de huidige veranderingen die we in de markt kunnen zien is de verschuiving van drukwerk naar digitale vormen van communicatie. Met de door ons ontwikkelde app willen we naast het leveren van beelden de klant ontzorgen met een goede ontsluiting van de beelden. Deze app heeft ongekende voordelen zoals:

  • Actief contact met de klant tijdens het gehele proces.

  • App in uw eigen huisstijl.

  • Lage kosten met hoge klant interactie.

  • Voor alle klanten toegankelijk.

  • Uw volledige marketinguitingen in de binnenzak van de klant.

  • Project updates.

Gebouwd voor

Apple Andriod DWanimations

Drager

De app als drager van informatie is geschikt voor alle recente Andriod en Apple producten. Door het brede gebruik van smartphones en tablets is de app voor bijna iedereen toegankelijk. Dit maakt het product uitermate laagdrempelig voor de consument. Bij komend voordeel ten op zichten van drukwerk, is dat de klant de informatie altijd bij hem heeft en kan delen met vrienden collega’s en kennissen. Dit voordeel maakt dat het betreffende project een veel bredere exposure kan krijgen.

Uw marketing budget eenvoudig vergroot.

Een veel gehoorde opmerking is dat deze nieuwe vorm van communicatie niet opgenomen is in de  budgetten. Ook hier hebben we bij DWanimations over nagedacht. Op de landingspagina van de app is een homepage slider ingebouwd. Deze slider laat een snel overzicht zien van het project en kan deels vervangen worden door een participatie reclame. Door deze participatie mogelijkheid voor te leggen aan uw toeleveranciers (denk aan deuren, keuken of dakramen) kunt u al een eenvoudige dekking van de kosten vinden. U kunt dus met een relatief lage investering een zeer breed communicatiekanaal optuigen.

Zien wat er mogelijk is

U kunt gratis onze proef app downloaden en zelf kijken welke mogelijkheden er geboden worden. Bent u geïnteresseerd dan is een gesprek altijd vrijblijvend mogelijk. Bel 085-8771896 of reageer via ons contactformulier en dan nemen contact met u op.

Functies van de App

De app is specifiek ontworpen om de verkoop van projecten te ondersteunen op een unieke wijze. De app kan naast de traditionele vormen van communicatie toegepast worden maar kan ook prima als vervanger van fungeren. De app geeft in de basis informatie over de woningen middels projectomschrijvingen, visualisaties, plattegronden en als klap op de vuurpijl met virtual reality (link maken) beelden.

Maar er is meer, de app kan worden gebruikt om de klanten te benaderen tijdens de verkoopfase via onder meer een push bericht functie. Op deze wijze kunt u de klant op de hoogte brengen van een verkoopmanifestatie of het slaan van de eerste paal.

Tijdens de bouwfase kunt u uw klanten informeren over de voortgang van de bouw. Via de projectstatus monitor die in de app ingebouwd zit kan bijvoorbeeld de uitvoerder wekelijks laten zien wat de vorderingen zijn tijdens het bouwproject. Zo kunt u tijdens de gehele projectfase van startverkoop tot oplevering contact houden met uw klanten.

De app is naar de huisstijl van de klant aan te passen. Heeft u een specifieke projectlay-out dan passen wij het uiterlijk van de app hier op aan.

App DWanimations Zilverster