Vogelvlucht interactief

Vogelvlucht perspectieven zijn vanaf nu ook interactief te maken. Dit houdt in dat de informatie drager steeds meer van conservatief papier naar mobile divices gaat  zoals tablets en smartphones. Ook de technieken achter visualisaties (artist impressions) veranderen hierdoor.

Vogelvluchtbeelden kennen verschillende toepassingen. Ze worden gebruikt om de kopers te overtuigen van de opzet van de wijk maar ook hoe de wijk in de bestaande omgeving ingepast wordt. Vanuit het hoogte perspectief is duidelijk te zien hoe de kavels liggen en welk type huis waar gebouwd wordt. Via verschillende technieken hebben wij de mogelijkheden om deze vogelvluchten zo realistisch mogelijk in de bestaande omgeving te plaatsen.

Dat je met een vogelvlucht beeld een mooi zicht hebt op de ligging van de kavels en woningen is leuk, maar het kan nog veel leuker. We zijn inmiddels zover dat ook de koper met zijn vinger of muis over de vogelvlucht kan gaan en ziet welke kavels nog beschikbaar zijn. Daarnaast kan er extra informatie toegevoegd worden zoals prijs, ligging, bouwperiode etc.

  • Koppeling met actueel woning aanbod.
  • Integratie met virtual reality.
  • Natuurlijke en simpele navigatie naar woning informatie.
  • Makkelijke verwerking van overige wijk informatie.

Gebruik op mobile device

Dit systeem werkt vlekkeloos met mobile devices. Waardoor gedesinteresseerde op elk moment de status van het bouw project kunnen zien. Op deze manier is deze tool voor u als aanbiedende partij het meest effectief.

  • Responsive.
  • Kan worden geïntegreerd in de app`s van DWanimations.
  • Simpele navigatie naar de woningen vanuit vogelvlucht beelden.
wonen & bouwen 2020

Voorbeelden van recente projecten

In dit project is er voor gekozen om de eerste 2 woning blokken te verwerken in het interactieve systeem. Dit omdat de overige blokken gefaseerd worden gebouwd. Naarmate het project vordert worden deze blokken ook interactief gemaakt.