Vacature jr. account manager

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar jou als “Junior Accountmanager” (M/V). Jij gaat samen met “ons team” werken aan de verdere uitbreiding van de onderneming.

Wij vinden “ons team” vooruitstrevend op het gebied van visualisaties in de breedste vorm. Bij ons is realisme een belangrijke “keyfactor” die de klant waardeert. Daarnaast staat het menselijk aspect hoog in het vaandel. Wij zijn er van overtuigd dat je excelleert als je plezier in je werk hebt. Binnen ons gemêleerde team is respect voor elkaar een groot goed. We werken hard, maken lol en bovenal maken we producten waar onze klant blij van wordt.

Wat mag je van ons verwachten?

Wat mag je van ons verwachten

Voor ons is het van belang dat de medewerkers het naar hun zin hebben. Primaire maar ook secundaire zijn geregeld zoals pensioen en vakantie dagen. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om professioneel on/offline line trainingen te volgen. Je ontvangt in ieder geval :

  • Een vast basis salaris
  • Een variabel deel
  • Een telefoon van de zaak
  • Een laptop van de zaak
  • Een auto van de zaak

Je rapporteert direct aan de directie.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een “down to earth” HBO omgeving waarbij aanpakken en eigen initiatief en doelen halen belangrijk is. We zoeken een gedreven junior die een prettige waarde toevoegt voor de klant en voor ons. Een belangrijk deel van je tijd spendeer je aan het overtuigen van nieuwe klanten en het opbouwen van een relaties met deze nieuwe klanten. Je maakt afspraken, offertes, volgt deze op en verwerkt je activiteiten in ons CRM systeem.

Opleiding:

  • MBO 4 of HBO opleiding

  • Aanvullende commerciële trainingen zijn een pre

Ervaring:

  • Commerciële ervaring (online/offline)

  • Bekendheid met de bouw

competenties:

Technisch inzicht
Enige kennis, bekendheid met 3D visualisaties/fotografie
Gevoel voor vormgeving en architectuur
Gedreven
Nederlandse taal goed machtig

Wil je mee werken in ons team? Overtuig ons om je uit te nodigen door een mail te sturen met je motivatie en een portfolio. Heb je nog vragen over deze vacature dan kun je ons ook bellen.

Mailadres : b.dejongh@dwanimations.nl

Adres: Noordwal 80, 4141 BR Leerdam Tel : 0345-58729876