DWanimations heeft een nieuwe manier om zijn beelden voor de klanten offline te ontsluiten. Feedback van onze klanten leerde dat men hier behoefte aan had . Men kan de virtual reality en overige artist impressions nu ook gebruiken daar waar internet verbindingen van mindere kwaliteit zijn. De app is ontwikkeld voor alle gebruikelijke mobile devices die draaien op IOs en Android. Deze app is een extra mogelijkheid waarmee we onze klanten willen ontzorgen

De app voor offline

De app is eigenlijk niets anders dan een digitale uitvoering van een brochure waar men het betreffende bouwproject of product kan tonen. het mooie van deze app is dat wij hem aanpassen in de huisstijl van onze klant. We hebben zeer overzichtelijk opgezette app gemaakt waarbij we de gebruiksvriendelijkheid voorop gezet hebben. Één van de uitgangspunten is dat de app bruikbaar moet zijn voor alle leeftijden. Dit betekend dat ook de mensen die minder opgegroeid zijn met de digitale wereld zich eenvoudig een weg weten te banen binnen de app.

Voor onze klant biedt deze app een manier om offline methode gebruik te blijven maken van oa. de virtual reality mogelijkheden. Naast het ontsluiten van de beelden is het nu zeer eenvoudig om alle content omtrent het bouwproject te ontsluiten. Zo kan onze klant met bijvoorbeeld Google maps aangeven waar de exacte locatie is van het te bouwen project. Ook zaken als beschrijving van de stad of wijk waar het project komt of de kosten voor de woning en koperskeuze opties kunnen makkelijk toegevoegd worden. Op deze manier heeft de eind consument een goed beeld van de totale mogelijkheden.

DWanimations app

DWanimations app

Tevens bouwen we aan een systeem waarbij push berichten naar de klanten gestuurd kunnen worden die de app geïnstalleerd hebben. Het voordeel hier van is dat onze klant in direct contact blijft met zijn klant. Een mooi voorbeeld kan zijn dat men tijdens een verkoopmanifestatie de potentiële klant de app laat downloaden. Na de start van verkoop kan men de potentiële koper op de hoogte kan houden van de voortgang de verkoop zoals “nog 4 woningen beschikbaar” of “volgende week gaat de eerste paal de grond in u bent van harte uitgenodigd”

De app alleen voor bouwprojecten?

Nee!, deze app is zeker beslist niet alleen gemaakt voor bouwprojecten. Je kunt deze app inzetten voor allerlei producten die je onder de aandacht zou willen brengen. Of dit nu machines zijn of gebruiksgoederen het maakt DWanimations niets uit. Als we de producten kunnen visualiseren kunnen we zeker omzetten in virtual reality en ontsluiten via onze nieuwe app.

meten is weten

Het is belangrijk te meten hoe gebruikers de app gebruiken. Google heeft ‘Mobile App Analytics’ ontwikkeld om de prestaties van je mobiele app bij te kunnen houden. In je Google Analytics account kan een ‘app-property’ ingesteld worden. Hierin kan, net als in een andere property, bijna alle informatie bijgehouden worden: van het aantal downloads, klikken en vertoningen, tot de tijd die in een app is doorgebracht. Op deze manier is goed te peilen wat de gebruikswaarde is van de app. Wij bij DWanimations zijn er van overtuigd dat het een toegevoegde waarde gaat bieden aan onze klanten

meer weten

Als u wilt weten over deze mogelijkheden van DWanimations neem dan contact met ons op 085-8771896.Of gebruik ons contactformulier.