In den Haag wordt “de President” gerealiseerd. Dit nieuw te bouwen appartementencomplex zal de komende jaren verschijnen aan het Verhulstplein. DWanimations mocht deze prestigieuze opdracht uitwerken. Met name de penthouse visualisaties moesten goed aansluiten bij de klanttypologie. De ontwikkelaar wilde gebruik maken van de virtual reality opties in de visualisaties. Zo kan de potentiële koper met zijn eigen smartphone het penthouse beleven.

Sfeer impressie

Om de juiste sfeer te creëren is er veel tijd gestoken in de details van de visualisaties. Met name de virtual reality beelden van de penthouses zijn voorzien van een hoog detailniveau. Deze beelden hebben een exclusieve en warme uitstraling. Hier is extra gelet op een realistische lichtinval.

Gebiedsinpassing

Een gebiedsinpassing geeft potentiële klanten een duidelijk beeld  van de omgeving en het complex. Door de inzet van een professionele drone zijn er diverse beelden van de omgeving gemaakt. DWanimations heeft in deze beelden “de President” geplaatst. zo krijgt de klant een realistisch beeld van het complex in zijn natuurlijke omgeving. In deze gebiedsinpassing zijn de gebouwen om “de President” die ook nog ontwikkeld gaan worden als witte blokken aangegeven.

de President gebiedsinpassing dwanimations

Meer weten

Indien u wilt weten of wij ook voor u de juiste sfeer impressies kunnen maken? Bel ons op 085-8771896. Of gebruik ons contactformulier en dan nemen wij contact met u op.

U kunt bij ons terecht voor realistische visualisaties van: woningbouw, utiliteitsbouw, producten, diensten, schepen, etc.