Project omschrijving

augmented reality is a uniek way to show projects to customers with a garenteed wauw effect. This enables our clients te be shure that their products of realestate developments stay in the memory of the public. Tis thechniek is a great way to inform people in a very intuwitive way.

In combination with visualisaties an augmented reality system is relitivly simple to setup. Tis is becoulse of the 3D model that is used for the augmented reality system. Its actualiy the same base model that we you to create conventional visualisations.Voor verschillende van onze projecten maken we gebruik van augmented reality om een niet te missen WAUWW effect bij de bezoeker / kijker te bewerkstelligen. Deze techniek is uitermate geschikt om in te zetten bij vastgoed projecten of marketing projecten waarbij het van groot belang is om een nieuw te introduceren product van alle kanten en hoeken te tonen.

Door dat men door het gebruik van augmented reality een digitale maquette creƫert die zichtbaar is via een mobile device android en of IOS is dit product uitstekend toe te passen op vastgoed projecten die in ontwikkeling zijn. Het is namelijk zeer makkelijk aan te passen en up te daten door ons team. In tegenstelling met een echte maquette die slechts 1 keer neergezet kan worden