Rebusfarm is een spin-off van het Duitse bedrijf Rebus media. Rebus media is  gespecialiseerd in hoogwaardige 3D visualisaties. Door de steeds complexer wordende visualisaties, ontstond er een groeide vraag aan computerkracht. Rebus farm is in 2006 opgericht om aan deze groeiende vraag te voldoen. Door het gebruik van nieuwe technologieën is het mogelijk om snel en kost-efficiënt je renders uit te laten voeren. Door de unieke werkwijzen van Rebusfarm is deze applicatie perfect in te richten binnen onze workflow.

Onderscheidend niveau

Tijdens de laatste FMX meeting (Europa’s grootste conferentie op het gebied van Digitale visualisaties) kwam een specifiek verzoek. Rebusfarm wilde de visualisaties van DWanimations gebruiken voor online campagnes en blogs. Voor DWanimations een mooie benadrukking dat we kwalitatief op een mooi en onderscheidend niveau werken.

In de laatste blog van de Rebusfarm wordt het project “de President” uitgelicht. Dit project is in opdracht van de ontwikkelaar uitgevoerd met de ontwerpen van Jan des Bouvries. Jan de Bouvries is één van Nederlands grootste ontwerpers als het gaat om interieur, styling en ontwerp van producten. Het was een unieke samenwerking. DWanimations heeft met de ontwerpers van het Arsenaal in Naarden een prachtige inrichting geven aan de interieur beelden.

Werken met Rebusfarm biedt voor DWanimations voordeel. De combinatie van de technische mogelijkheden en workflow integratie, maakt ons snel en efficiënt zonder kwaliteit verlies. Met andere woorden Rebusfarm is voor ons een uitstekende partner als het om renderen van beelden gaat.

Meer weten

Mocht u geïnteresseerd zijn in visualisaties voor uw product of project. Neem vrijblijvend contact op met ons. We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen groot of klein. Zolang we het maar realistisch uit mogen beelden.