Opnieuw uitbreiding bij DWanimations. In de afgelopen jaren hebben we een mooie groei gezien DWanimations. Dit hebben we te danken aan onze klanten en medewerkers die dit alles mogelijk gemaakt hebben. DWanimations is inmiddels een visualisatie studio met een blik op de toekomst. We willen altijd weten wat er technisch allemaal mogelijk is, en wat er de komende jaren op ons vakgebied gebeurd. Wij zijn er van overtuigd dat we op deze manier onze klanten goed kunnen blijven bedienen van goede producten.

Nieuwe collega

Om dit allemaal waar te maken hebben we ons bedrijf het afgelopen jaar iedere keer wat uitgebreid met nieuwe medewerkers. Per 1 december hebben we weer een nieuwe collega toe mogen voegen aan ons team. Onze nieuwe collega Bryan Tromp komt van origine van de Nederlandse Antillen. Zijn roots passen prima binnen ons multiculturele team. In 2009 heeft Bryan voor zichzelf besloten om in Nederland te gaan studeren en hier zich zelf te ontwikkelen als 3D artist. Bryan heeft een voorliefde voor het visualiseren van gebouwen en producten en wil niets liever dan een succesvol 3D artist worden. Bryan is ingenieur en kan van uit zijn technische achtergrond perfect technische tekeningen interpreteren en omzetten naar realistische renders. We verwelkomen onze nieuwe collega dan ook met open armen en we zullen hem waar mogelijk steunen om zijn dromen voor de toekomst waar te maken.

Brian Tromp
Brian Tromp3D artist
Is specialist in het uitwerken van bouwkundige projecten in 3D, voor zowel verwerking tot artist impression als virtual reality model

Met onze nieuwe collega Bryan is voor DWanimations weer een volgende stap gezet om te blijven voldoen aan de groeiende vraag van visualisaties.

Meer weten?

Indien u wilt weten of wij ook voor u wat kunnen betekenen op het gebied van visualisaties, virtual reality, interactieve beelden of een passende app met benoemde onderdelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op tel: 085-8771896. U kunt ook ons contactformulier gebruiken en dan zullen wij spoedig met u contact opnemen