Vacature fulltime “junior 3D Artist”

Door de verdere groei van ons bedrijf zijn we op korte termijn op zoek naar jou als “junior 3D Artist” (M/V). Jij gaat samen met “ons team” werken aan de verdere uitbreiding van de onderneming.

Wij vinden “ons team” vooruitstrevend op het gebied van visualisaties in de breedste vorm. Bij ons is realisme een belangrijke “keyfactor” die de klant waardeert. Daarnaast staat het menselijk aspect hoog in het vaandel. Wij zijn er van overtuigd dat je excelleert als je plezier in je werk hebt. Binnen ons gemêleerde team is respect voor elkaar een groot goed. We werken hard, maken lol en bovenal maken we producten waar onze klant blij van wordt.

Wat verwachten wij van jou?

Als junior 3D artist ga je nauwgezet aan het werk met creatieve kant van ons team. Om je een goed idee te geven van de functie hebben we hier onder vermeld wat wij in ieder geval van je verwachten:

  • Een 40 uur fulltime beschikbaarheid

  • Een passende mbo 4 of hbo opleiding

  • Ruimtelijk inzicht

  • Het kunnen lezen van CAD-tekeningen – bouw/technisch gerelateerd

  • Enige ervaring in een soortgelijke functie

  • Uitgebreide kennis van Sketchup, 3D max, Vray en Photoshop

  • Werkstructuur

  • Gevoel voor vormgeving en architectuur

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een “down to earth” hbo omgeving waarbij aanpakken en eigen initiatief belangrijk is.

Kwaliteiten die we zoeken

Technische tekening lezen
Kennis van Photoshop
MBO (niveau 4)/ HBO
Kennis van SketchUp
Kennis van Vray
3Dsmax
iToo software kennis
Unity en/of Unreal (is een pre)
KRpano (is een pre)

Wat mag je van ons verwachten?

Voor ons is het van belang dat de medewerkers het naar hun zin hebben. Een passende beloning, reiskostenvergoeding en een pensioen zijn voor ons gebruikelijk. Belangrijker vinden we dat je jezelf ontwikkeld. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om professioneel online trainingen te volgen. Ook andere opleidingen binnen je werkvlak behoren tot de mogelijkheden.

Interesse gewekt?

Wil je mee werken in ons team? Overtuig ons om je uit te nodigen door een mail te sturen met je motivatie en een portfolio van je werk. Heb je nog vragen over deze vacature dan kun je ons ook bellen.

Mailadres: d.dejongh@dwanimations.nl
Adres: Noordwal 80, 4141 BR Leerdam
Tel : 0345-842998