Einde van het schooljaar is weer in zicht en het nieuwe schooljaar komt er weer aan. Veel studenten moeten stage gaan lopen en zijn druk bezig met het zoeken naar een leuk bedrijf en een uitdagende stage. Niemand wil een stage waarbij alleen koffie gehaald moet worden.

Voor bedrijven zijn stagiaires natuurlijk altijd een uitkomst. Buiten beschouwing houdende dat stagiaires natuurlijk goedkopere werkkrachten zijn dan fulltimers. Stagiaires volgen natuurlijk nog een opleiding en hebben een frisse blik op alles wat er binnen een bedrijf gaande is. Soms zorgt dit er zelfs voor dat er binnen bedrijven nieuwe technieken toegepast worden. Zo kan een stagiair leren van de medewerkers en andersom.

Zo ook zijn wij bij DWanimations weer op zoek naar een stagiair(e). Een stageplek bij DWanimations? Jazeker, dat heb je goed gelezen! We zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) welke gedurende het hele jaar kan starten.

De wereld van 3D visualiseren staat niet stil en projecten blijven binnenkomen. Ben jij geïnteresseerd in het ontwikkelen van 3D visualisaties op het gebied van vastgoed – interieur en exterieur? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Bij DWanimations staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt er gelet op de kleinste details in de ontwikkelde visualisaties. De werknemers strijden ervoor om men te verbazen wanneer er verteld wordt dat het geen foto is van een fotocamera, maar een 3D-visualisatie. Naast het harde werken wordt er natuurlijk ook gezorgd voor een hoop gezelligheid, want plezier in je werk en tijdens het werk is belangrijk.

Hoe ziet een dag bij DWanimations eruit?

Om te beginnen starten we de dag gezamenlijk. Je maakt een lijst met wat er die dag allemaal gedaan moet worden en deelt dit met de anderen. Op deze manier is iedereen op de hoogte wie waar mee bezig is. Daarna gaat natuurlijk iedereen aan het werk.

Tijdens lunchtijd wordt er gezamenlijk gegeten. Wanneer het goed weer is kan er natuurlijk ook nog even door het -o, zo mooie- Leerdam gewandeld worden. Eten wordt verzorgd vanuit het bedrijf, je hoeft alleen je broodje te smeren. Na het eten gaat het werk natuurlijk weer verder tot wanneer het einde werkdag is. Alleen op vrijdagen wordt de werkdag afgesloten met een lekker drankje om het weekend in te luiden.

Vind je dit goed klinken? Check hier de vacature!