In opdracht van een gerenommeerd Nederlands bedrijf op het gebied van geluidsisolatie is het verzoek gekomen om een deel van de producten die men maakt te modeleren in een virtual reality omgeving. De reden van het verzoek is dat men op de “Automotive Testing Expo Europe” een nieuwe digitale manier van productpresentatie wil toevoegen aan de bestaande middelen. Men zocht expliciet een vernieuwende manier om klanten het product te laten beleven.

Geluidloosheid

Het product betreft hier een zeer hoogwaardige testfaciliteit die de meest ultieme manier van geluidloosheid kan realiseren. In dit soort ruimtes kan men dus wetenschappelijk vaststellen hoeveel geluid het te testen apparaat produceert wat men in de testfaciliteit opstelt. De testfaciliteit waarvan er één staat in Gent (B) is zo stil dat je eenmaal binnen de testkamer je eigen bloed kan horen stromen(letterlijk ondervonden). Samen met de klant hebben we er voor gekozen om het product 360 graden te fotograferen op locatie te Gent. Deze vorm van fotografie geeft een unieke weergave van het product die wij omgezet hebben in een virtuele beleving.

Unieke beleving mee naar huis

Door deze manier van werken heeft onze klant een zeer bijzondere manier van productpresentatie. Tijdens de beurs (maar ook erna) kan hij zijn potentiële klant doormiddel van een cardboard VR bril en de smartphone van de potentiële klant, meenemen door de testfaciliteit.
De klant kan bij gebleken interesse de Cardboard VR bril tijdens de beurs mee krijgen zodat hij de realistische beleving terug op kantoor of thuis keer op keer kan beleven. Het mooie van deze manier van presenteren is dat hier zeker opgaat dat 1 beeld mee zegt dan 1000 woorden.

Ook voor u geschikt

Indien u ook wilt weten of uw producten om te zetten zijn naar een virtual reality beleving? Dan kunt u met ons bellen 085-8771896 of met ons mailen via : b.memik@dwanimtions.nl.
Daarnaast is ook meer informatie van gerealiseerde projecten te vinden op www.dwanimations.nl