Wat is Virtual Reality?

Heel simpel, er wordt een alternatieve virtuele realiteit over uw ogen getrokken. De gewenste realiteit kunnen wij voor u creëren. Op deze wijze kunt u uw product of dienst op een onvergetelijke manier presenteren aan uw klanten/opdrachtgevers.

 

Hoe werkt het?

Het werkt door het creëren van een 3D omgeving in de computer, en deze te ontsluiten via een virtual reality bril. Deze bestaat simpel gezegd uit 2 schermen, 1 voor het linker en 1 voor het rechter oog. Om zo diepte te ervaren.

Hoe pas ik het toe?

Elk product/project of dienst, kan DWanimations uitwerken tot een Virtual Reality systeem. Wij bouwen het model zo op dat u 360 graden rond kan kijken in de virtual reality omgeving. je zelf van punt naar punt verplaatsen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld om klant het gevoel te geven alsof hij zich in een nog te bouwen woning staat. Virtual reality word onmisbaar in marketing

Een paar recente virtual reality projecten

Heeft u een al een Samsung VR Gear of een Cardboard VR? klik dan op de projecten hieronder en ervaar de kwaliteit die DWanimations kan bieden op het gebied van virtual reality. klik op de bril “icon” in het gekozen project naar virtual reality te gaan. Heeft u nog geen bril en wilt u toch eerst even dit voorbeeld bekijken. Bestel dan een Virtual Reality bril voor slechts €15.- door hier te klikken. . Wilt u een live voorbeeld ervaren, neem dan contact op via onderstaand contact formulier.