Herontwikkeling van bestaande industriële panden, kerken, kloosters en schoolgebouwen zijn de laatste decennia niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Mooie voorbeelden hier van zijn o.a. de hertontwikkeling van de gebouwen van Philips Eindhoven maar ook de wijk rond het MAS in Antwerpen. Oud en nieuw wordt op unieke wijze geïntegreerd in het bestaande straatbeeld. DWanimations mocht een dergelijk “school” voorbeeld als visualisatie project uitwerken naar foto realistische beelden.

Visualisatie project school “Elandshof”2014-09-25 13.55.20

Tot de 19e eeuw was de Jordaan in Amsterdam een typische volksbuurt waar veel arbeiders maar ook
kleine bedrijfjes gevestigd waren. Inmiddels is de Jordaan een prachtige levende locatie in het hart van Amsterdam. Midden in dit uniek stukje Nederland wordt een schoolgebouw getransformeerd naar moderne woonwerk locaties. Onze klant heeft ons de kans gegund Cam inthier mooie visualisaties voor te maken, voor zowel de int- en exterieur. Belangrijk was dat de oude details van de school goed tot zijn recht bleven komen in de nieuwe situatie. De binnentuin is naar ons mening een prachtige “eyecatcher” geworden in dit transformatie project.

Ook in het interieur moest de werkomgeving een licht en helder beeld vormen van de mogelijkheden met het behoud van de authentieke details zoals de hoge plafonds en de grote raampartijen.

Net een stap verder

Wij proberen bij een visualisatie project altijd net een stapje verder te gaan om de beelden de juiste finishing touch te geven.
Ondanks alle goede input die we van de klant mochten ontvangen vonden wij het noodzakelijk zelf op de locactie te gaan kijken. Dit geeft ons net dat extra gevoel van sfeer en beleving die we nodig hebben om juiste beelden te maken.

Tijdens de productie van de visualisatie kan de klant desgewenst gebruik maken van ons RED PEN systeem. Dit systeem draagt zorg voor een zeer snelle en efficiënte feedback op de visualisaties die we maken. Het gehele klantteam wat de tekeningen beoordeelt kan zo ook van elkaar zien welk commentaar gegeven wordt doublures en efficiëntie in feedback worden zo gewaarborgd.

In het aftersales traject nemen we altijd de tijd voor de klant om ons werk maar ook ons team tegen het licht te houden. Van commentaar kunnen we leren en ons zelf verbeteren om zo in de toekomst nog beter aan de wens van de klant te voldoen.

meer weten?

Als u wilt weten over deze mogelijkheden van DWanimations neem dan contact met ons op 085-8771896.Of gebruik ons contactformulier.