Jan des Bouvrie is één van Nederlands meest bekende ontwerpers op interieur gebied. Zijn signatuur werd herkenbaar met wit als handelsmerk. Een van zijn meest bekende uitspraken “een interieur is als een spiegel van de ziel” is iets waar veel waarde aangehecht wordt. Van zijn hand kwamen al vele bekende ontwerpen zoals de kubusbank van de “Dutch Gelderland Group“.

Jan des Bouvrie DWanimations keukendetail

Spiegel van de ziel visualiseren.

Onze opdrachtgever had een duidelijke eis en stelde dat de doelgroep zich moest kunnen vereenzelvigen met creaties en gevoelens die Jan des Bouvrie legt in het interieur. de visualisaties moesten duidelijk dus duidelijk zijn signatuur dragen. DWanimations werd verzocht zich bij het Arsenaal in Naarden te melden om daar de visie van opdrachtgever te laten vertalen door het ontwerpteam van Jan des Bouvrie. Na de briefing van het ontwerpteam was het de taak van DWanimations om “de spiegel van de ziel” duidelijk weer te geven.

Jan des Bouvrie DWanitmations Keuken ontwerp

Wit en uitgesproken kunstwerken zijn opnieuw de basis geworden voor deze signatuur. Belangrijk was dat het allemaal foto realistisch vertaald zou worden. lichtinvallen, vertekeningen door glas, belichting alles werd doorgenomen en vertaald naar het gevoel wat de Jan des Bouvrie voor onze opdrachtgever in gedachten had.

Jan des Bouvrie DWanimations glas detail

Met trots gemaakt.

Het eindresultaat is verbluffend te noemen. Design klassiekers werden afgewisseld met moderne hedendaagse kunstwerken. in de beelden kunt u ook duidelijk zien dan de hand van de meester terugkomt in de visualisaties. DWanimations is zeer trots dat ze deze opdracht mocht uitvoeren. We gaan er vanuit dat de interieur visualisaties de potentiële kopers zal inspireren.

Meer weten ?

wilt u weten of we ook voor u de allerbeste beelden neer kunnen zetten, passend voor uw doelgroep bel: 085-8771896

Virtual reality DWanimations