GarantieGevels is een nieuw en innoverend bedrijf in de bouwwereld. GarantieGevels legt zich toe op het brengen van toegevoegde waarde aan de gevel. Waar het in de wereld van bouwmaterialen  gebruikelijk is om maar vlot een m2 prijs van een product te geven. Gaat men bij GarantieGevels stappen verder.

Door verdieping te zoeken in de wens van de klant in combinatie met technische mogelijkheden levert men grote besparingen in het proces van ontwikkeling tot uitvoering.  De kennis en ervaring van de mensen achter dit innovatieve bedrijf maakt dat ze meer dan een ander, inzicht hebben in faalkosten die tijdens het ontwerp en uitvoeringsproces ontstaan.

Soulwood

Een nieuw product wat men zelf ontwikkelde is “Soulwood”.  Soulwood is een houten FSC / PEFC gevelbekledingslijn waarbij de eigenschappen van het hout gerespecteerd worden. Het product kenmerkt zich door de robuuste uitstraling en grote diversiteit aan afwerkingen. De projecten worden altijd compleet geleverd met een montage systeem en optioneel met:

  • Een passend isolatiesysteem.
  • Een gecertificeerde brandklasse B.
  • Unieke garanties op het gehele gevel systeem.

Soulwood visualisatie

DWanimations werd in het voor stadium benaderd om van de eerste hand getekende ontwerptekeningen visualisaties te maken. Doel was om de producten in hun eenvoud realistisch weer te geven. Het karakter van de verschillende houtsoorten moesten naar voren komen.

Doel van de visualisaties is gebruik in de brochures en websites van GarantieGevels. De moeilijkheid van deze opdracht zat hem in het maken van de fijnbezaagde look van het zweedsrabat deel en het rombus deel. Hier is in de productie fase veel aandacht aan besteed.

Belangrijke eisen aan de visualisaties:

  • Realisme in het beeld, met schetsmatige eenvoud

  • Robuustheid van hout

  • Realistische doorsnede met maatvoering

  • “Fijn bezaagde” look bij het zweedsrabat

Visualisatie interactief

In de basis is de gemaakte visualisatie statisch. Dit betekend dat de klant alleen voor een artist impression van het product gekozen heeft. Indien de klant dit wenst kunnen we de bestaande visualisatie ombouwen naar een interactief beeld. Dit betekend dat de inzetbaarheid van de visualisatie groter wordt. De visualisatie kunnen we voorzien van klikbare punten. De klikbare punten kunnen doorverwijzingen zijn naar nieuwe visualisaties, montage fimpljes of tekstblokken met additionele informatie.

Meer weten

Vraagt u zich af of we ook uw producten kunnen visualiseren, neem gerust vrijblijvend contact op. We kunnen producten vanaf ontwerpfase visualiseren en als u dit wenst maken we de visualisaties ook nog interactief.