Vogelvlucht perspectieven zijn vanaf nu ook interactief te maken. Zoals in de laatste blogs al aangegeven worden de beelden “artist impressions” steeds interactiever. Dit houdt in dat de informatie drager steeds meer van conservatief papier naar mobile divices gaat  zoals tablets en smartphones. Ook de technieken achter visualisaties (artist impressions) veranderen hierdoor. Vandaag willen we de interactiviteit van de vogelvluchten eens belichten.

Vogelvluchtbeelden kennen verschillende toepassingen. Ze worden gebruikt om de kopers te overtuigen van de opzet van de wijk maar ook hoe de wijk in de bestaande omgeving ingepast wordt. Vanuit het hoogte perspectief is duidelijk te zien hoe de kavels liggen en welk type huis waar gebouwd wordt. Via verschillende technieken hebben wij de mogelijkheden om deze vogelvluchten zo realistisch mogelijk in de bestaande omgeving te plaatsen.

Vogelvlucht interactief

Dat je met een vogelvlucht beeld een mooi zicht hebt op de ligging van de kavels en woningen is leuk, maar het kan nog veel leuker. We zijn inmiddels zover dat ook de koper met zijn vinger of muis over de vogelvlucht kan gaan en ziet welke kavels nog beschikbaar zijn. Daarnaast kan er extra informatie toegevoegd worden zoals prijs, ligging, bouwperiode etc.

Stel dat je appartementen in een flatgebouw wilt verkopen, is het nu ook mogelijk om deze interactief te maken. Vanuit het hoogte perspectief wijs je dat deel van het gebouw aan wat je qua ligging aanspreekt. Het aangewezen deel licht op en voorziet je directe van de juiste informatie zoals beschikbaarheid, prijs, opties, etc. Indien gewenst kun je ook direct door klikken naar het interieur van het betreffende appartement.

Op deze manier heb je een nog directer communicatiemiddel naar de toekomstige klant. Hij krijgt in een overzichtsbeeld (vogelvluchtbeeld) direct de mogelijke opties te zien en kan vanaf de buitenzijde direct door linken naar de interieurvisuals die desgewenst ook in virtual reality uitgevoerd kunnen worden.

Meer weten

Zou u ook wel eens willen weten hoe en of wij uw project of product goed kunnen ontsluiten, dan bel ons vrijblijvend : 085-8771896 Of gebruik ons contactformulier