DWanimations | Feedback systeem | 3D visualisatie

1. Belichting en camera

De eerste fase van de visualisatie kan met recht een co-creatie genoemd worden tussen onze opdrachtgever en DWanimations. Er Wordt op basis van ontvangen stukken een voorstel tot camerastandpunt gedaan, met een passende belichting. Op het feedback systeem van DWanimations kan hier commentaar op worden gegeven, om tot het gewenste resultaat te komen.

2. Concept inrichting

Na de eerste fase volgt de tweede fase, op basis van vooraf aangegeven wensen wordt er een conceptinrichting gedaan. Hiervoor gebruiken wij onze eigen 3D bibliotheek, met meer dan 5000+ elementen, om aan elke wens te voldoen. Na overleg en overeenstemming op het feedback systeem wordt verder gegaan naar de derde en laatste fase.

DWanimations | Feedback systeem 2 | 3D visualisatie
DWanimations | Feedback systeem 3 woonkamer| 3D visualisatie

3. Afronding

In deze fase worden de puntjes op de i gezet. Afronding en aankleding van het interieur wordt verzorgd, evenals de nabewerking om te zorgen dat de sfeer correct wordt weergegeven, zoals gewenst door de opdrachtgever.

De interface van het feedback systeem

het project overzicht

Uw feedback

Het Feedback systeem Q&A

Het systeem word volledig door ons beheerd op ons adres dwanimationswebsystems. Wanneer u door DWanimations wordt uitgenodigd om in te loggen op het portal, kunt u alle beelden van uw project terug vinden. U kunt direct feedback geven en ontvangen om de communicatie van uw project te stroomlijnen.

Dit verbeterde feedbacksysteem passen wij, vanaf Q4 2022, kosteloos toe bij al onze grote opdrachtgevers waarmee wij een contractuele samenwerking hebben. Als bedrijf bieden wij deze unieke tool ook aan op al onze overige projecten. Wanneer u dit wilt toepassen bij uw projecten, vraag er dan naar bij onze vertegenwoordiger.

Van uw vaste vertegenwoordiger, van DWanimations, ontvangt u een uitnodiging met de benodigde gegevens om hier op in te loggen.

U kunt binnen een project op de afzonderlijke beelden feedback geven. Dit doet u door op één van de projecten te klikken en feedback in te vullen.

Gegeven feedback kunt u zien door op de aangegeven punten te klikken. Daardoor wordt de informatie, door wie en wanneer er feedback is gegeven, zichtbaar.

Wilt u een overzicht van alle beelden binnen uw project? Klik dan op het icoontje met 9 blokjes rechts boven. Er verschijnt een scherm waarin u alle beelden in een oogopslag kan zien. Verplaatst u uw cursor over de beelden dan ziet u direct de hoeveelheid feedback en wanneer deze is gegeven.

Hebben anderen feedback beantwoord of geplaatst, dan wordt u via de mail op de hoogte gebracht. Wilt u geen meldingen meer ontvangen? Geef dit aan bij uw vertegenwoordiger van DWanimations.