DWanimations BV, wie zijn dat?2018-10-08T14:54:30+00:00
Bert de Jongh
Bert de Jongh
Heeft internationale commerciële ervaring op het gebied van bouwmaterialen houdt zich “hands on” bezig  met het uitzetten en uitvoeren van strategisch beleid.
ing. Bryan Tromp
ing. Bryan Tromp
Is specialist in het uitwerken van bouwkundige projecten in 3D, voor zowel verwerking tot artist impression als virtual reality model.
Ruben van der Hoek
Ruben van der Hoek
Ruben is het verbindende element tussen de belangrijkste onderdeel van ons werk, de opdrachtgever en de productie van DWanimations.
ing. Dirk de Jongh
ing. Dirk de Jongh
Als oprichter van DWanimations staat Dirk de Jongh voor kwaliteit, zowel in de visualisaties als in de trainingen.

ing. Peter Enkelaar
ing. Peter Enkelaar
Is specialist op het gebied van 3D met de focus op architectuur, stedenbouw en exterieurs.
Joshua David Hinten
Joshua David Hinten
Doet een HBO kunst en techniek opleiding en specialiseert in 3D en gaming.
Yannick Selanno
Yannick Selanno
Is specialist op het gebied van 3D met de focus op game architecture en design. Is daarnaast vloeiend in Maastrichts dialect.
Bernard Elsman
Bernard Elsman
Bernard is specialist op het gebied van modelleren en texturen. Door zijn visuele instelling kan hij een product optimaal verwerken tot prachtig 3D model

Onze capaciteiten

Photoshop 90
SketchUp 98
3D MAX 75
ArchiCAD 85
Itoo software 75
Illustrator 80
Wordpress 75
Vray 91
Indesign 72

“Een foto zegt meer dan 1000 woorden”

De uitdrukking “een foto zegt meer dan 1000 woorden ” is bedacht door de Amerikaanse redacteur Arthur Brisbane. Dit simpele idee is voor DWanimations de reden om klanten te helpen hun product te visualiseren.

Het gebeurd dagelijks dat een creatief idee ontstaat waar van de visuele uitkomst moeilijk in te schatten is voor de partij die het product moet aanschaffen of ontwikkelen. Door continue op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale visualisaties is het voor DWanimations mogelijk om een breed scala aan soorten visualisaties aan te bieden. Dit biedt de klant de ultieme kans om zijn idee in een vroeg stadium beeldend uit te drukken.

Basistekeningen kunnen gebruikt worden voor legio toepassingen zoals werktekeningen, artist impressions, BIM modellen, 2D en 3D plattegronden, 360 graden visuals, Augmented reality, zon studies, gebiedspromotie, 3D prints, Breeam gebruikers communicatie, marketing en vele andere marketing- en communicatietoepassingen.

DWanimations

DWanimations wil de specialist zijn met focus op het visualiseren van producten en projecten die verder gaan dan standaard visualisatie. DWanimations specialiseert zich in 3D visualisaties, BIM modelleren en trainen van scholen en bedrijven. DWanimations is een jong dynamisch bedrijf dat ontstaan is uit een passie voor tekenen en het beeldend neer willen zetten van ideeën producten en diensten. DWanimations bestaat uit teamleden met een bouwtechnische opleiding en/of achtergrond. Deze expertise maakt het mogelijk uw ideeën gedetailleerd neer te zetten.

Onze kwaliteit

BIM modeling 80
Web Design 70
Artist impressions 95
Interior design 85