Virtual reality

De beste verkooptool van ieder product of dienst is beleving. Virtual Reality geeft u de mogelijkheid om uw klanten mee te nemen in een wereld die u gecreëerd heeft. Of het nu gaat om een nog niet bestaand vastgoedproject of een bestaande situatie waarbij u de mogelijkheid wilt hebben om uw klanten dit op afstand te laten ervaren.

DWanimations kan ieder product, project of dienst uitwerken tot een Virtual Reality systeem. Wij bouwen het model zo op dat u 360° rond kan kijken in de Virtual Reality omgeving. Jezelf van punt naar punt verplaatsen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld om klanten het gevoel te geven alsof ze echt in hun toekomstige woning staan.

De voordelen

De voordelen van Virtual Reality spreken eigenlijk voor zich. U bent niet meer beperkt tot het tonen van een foto of video maar kan uw doelgroep meenemen in een virtuele wereld die u hebt gecreëerd. Deze beleving zorgt voor een veel positievere houding van uw klant ten opzichte van uw product of dienst. De voordelen van Virtual Reality spreken eigenlijk voor zich. U bent niet meer beperkt tot het tonen van een foto of video maar kan uw doelgroep meenemen in een virtuele wereld die u hebt gecreëerd. Deze beleving zorgt voor een veel positievere houding van uw klant ten opzichte van uw product of dienst.

  • Een unieke beleving van de nieuwe situatie.

  • Het inrichten van een stuk braakliggende grond.

  • Een virtuele rondleiding door het productie proces.

  • Kopers door hun eigen huis laten navigeren.

  • Realistische beleving.

Hoe werkt virtual reality?

DWanimations ontwikkeld al jaren Virtual Reality producties door het creëren van een 3D omgeving op de computer en deze te ontsluiten via een smartphone of middels een Virtual Reality bril. Door de beelden aan te passen aan de positie van het hoofd en de ogen, denken de hersenen dat ze middenin een wereld staan die er niet is.

De Virtual Reality productie kan helemaal naar uw wensen ontwikkeld worden. De wereld die u samen met ons creëert is volledig afgestemd op uw klanten en de beleving die u ze mee wilt geven. Uw klanten kunnen 360° om zich heen kijken en zich bewegen door de virtuele wereld om zo uw project of product volledig in zich op te nemen

Hoe drinkt u uw koffie?