De voordelen

  • Verhelpt het probleem van overgangen tussen 360° VR hotspots, waarbij het switchen van punt snel zorgt voor het verliezen van context; ligging van de ruimtes ten opzichte van elkaar.
  • Maakt het overbodig om dure real time render software en hardware te gebruiken bij “experience centers”, met behoud van de fotorealistische kwaliteit.
  • Geeft een boost aan de sales en marketing armslag, door het versterken van lokale makelaars bij de verkoop van vastgoed. Hierdoor wordt de noodzakelijkheid van fysieke marketing of “experience centers” weggenomen.
  • Zelfde kwaliteit als dat u gewend  bent van onze still beelden.
  • Geef een uniek beeld door te switchen tussen een dag en nacht setting.
Vraag een Demo aan

Doe het licht aan

Het combineren van onze technieken bied u de mogelijkheid om uit een render zowel een dag als een nacht setting te halen. En deze onderling naadloos in elkaar te laten overvloeien. Bekijk hiervoor dit voorbeeld.

Als we deze technieken combineren met het “Expand” systeem zijn de mogelijkheden te over. Laat u inspireren en bekijk de voorbeelden.
Vraag een Demo aan

Expand your mind

“Vrij lopen door de ruimte geeft een uniek gevoel van beleving”

Grootstedelijke projecten ontdekken, dat kan met DWexpand. Loop vrij door de straat en ervaar de ruimte en gezelligheid van de commerciële plint zonder dat je gebonden bent aan een vast pad van een film of animatie. Kijk waar je wil en bepaal zelf waar je begeeft.

Het “DW expand” systeem

Het DW expand systeem is exclusief verkrijgbaar voor onze cliënten.
Dit nieuwe vastgoed virtual reality systeem geeft gebruikers de mogelijkheid om vloeiend in real time rond te lopen door fotorealistische ruimtes en deze te ontdekken. Dit kan simpelweg vanaf zowel een mobile device als een laptop of pc. Het systeem werkt via een standaard internet verbinding en de beleving is vanaf ieder device even spectaculair!