Stage plekken “junior 3D-Artist” open voor 2de helft 2024

Door de groei van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een stagiair(e) 3D artist, kan gedurende het gehele jaar de stage periode starten. Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage, waarbij je niet alleen maar verantwoordelijk bent voor het halen van koffie? Een stage waarbij je echt onderdeel bent van het team en niet alleen maar “de stagiair(e)” bent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wanneer je onderdeel wordt van ons team ben je mede verantwoordelijk voor het 3D visualiseren van producten, diensten en projecten. Tijdens de ontwikkeling van visualisaties is het van belang dat er niet alleen op de grote lijnen gelet wordt, maar ook op de kleinste details.

Wie zijn wij?

DWanimations is een jong en dynamisch bedrijf dat ontstaan is uit een passie voor ontwerpen en het beeldend neer willen zetten van ideeën, producten en diensten. Wij specialiseren ons op het gebied van 3D-visualisaties.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een echte aanpakker die doelgericht te werk gaat en aandacht besteed aan de kleinste details. Je hebt geen “9 tot 5” mentaliteit en geen problemen met het krijgen van feedback. Daarnaast lijkt het je leuk om ideeën te ontwikkelen en uit te werken.

Het ideale profiel:

  • Een (passende) mbo 4 of hbo opleiding

  • Stageperiode van minimaal 6 maanden

  • Affiniteit met bijstaande software

  • Gevoel voor vormgeving op het gebied van zowel interieur als exterieur

  • Het kunnen lezen van CAD-tekeningen

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een “down to earth” hbo omgeving waarbij aanpakken en eigen initiatief belangrijk is.

Software kennis:

SketchUp
3Dsmax
Vray
Adobe Photoshop

Pré competenties

Het zou extra in je voordeel kunnen werken als je de volgende “extra’s” als ervaring of affiniteit hebt:

KRpano / Panotour pro
Forest Pack Pro
Railclone
Adobe Indesign
Adobe Illustrator

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou een leuke en leerzame stage waarbij je echt onderdeel bent van een team. Het is voor ons belangrijk dat je het tijdens jouw stageperiode naar je zin hebt. Daarnaast lunchen we met elkaar en op vrijdag middag is er een drankje om gezellig het weekend in te luiden.

Een kort inzicht van een van onze huidige stagiairs, Denise van het Grafisch Lyceum Rotterdam:

“Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De werksfeer is ontzettend goed, en dit is voor mij een hele fijne leeromgeving. Ik krijg de ruimte om dingen te leren op gebieden die mij interesseren en ik kan bij iedereen terecht met vragen. Ik denk dat ik hier in 3 maanden bijna meer heb geleerd dan in 2 jaar van mijn opleiding. “

Ben jij de student die wij zoeken?

Stuur dan een mail naar d.dejongh@dwanimations.nl met daarin:

  • Een motivatie – Waarom moeten wij voor jou kiezen?
  • Portfolio van jouw werk – aansluitend bij onze werkzaamheden

Adres: Noordwal 80, 4141 BR Leerdam
Tel : 0345-842998