Vacatures2022-05-23T08:04:39+01:00

Vacatures bij DWanimations

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat ontstaan is uit de passie voor het uitbeelden van concepten. Met creativiteit, dat gekoppeld is aan kennis en ervaring van bouw en techniek, gevoel voor styling en oog voor detail. Zo brengen wij uw project visueel tot leven. Laat uw doelgroep het product of project ervaren! Door de verdere groei van ons bedrijf hebben we verschillende vacatures open staan.  Jij gaat samen met “ons team” werken aan de verdere uitbreiding van de onderneming.

Wil je mee werken in ons team en zelf verder groeien. Overtuig ons om je uit te nodigen voor één van de vacatures, door een mail te sturen met je motivatie en een portfolio van je werk. Heb je nog vragen over deze vacature dan kun je ons ook bellen.

Stage plekken “junior 3D-Artist” open voor 1ste helft 2024

Door de groei van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een stagiair(e) 3D artist, kan gedurende het gehele jaar de stage periode starten. Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage, waarbij je niet alleen maar verantwoordelijk bent voor het halen van koffie? Een stage waarbij je echt onderdeel bent van het team en niet alleen maar “de stagiair(e)” bent? Dan ben je bij ons aan het […]

oktober 1, 2023|

Hoe drinkt u uw koffie?

Ga naar de bovenkant