Vacatures2022-05-23T08:04:39+01:00

Vacatures bij DWanimations

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat ontstaan is uit de passie voor het uitbeelden van concepten. Met creativiteit, dat gekoppeld is aan kennis en ervaring van bouw en techniek, gevoel voor styling en oog voor detail. Zo brengen wij uw project visueel tot leven. Laat uw doelgroep het product of project ervaren! Door de verdere groei van ons bedrijf hebben we verschillende vacatures open staan.  Jij gaat samen met “ons team” werken aan de verdere uitbreiding van de onderneming.

Wil je mee werken in ons team en zelf verder groeien. Overtuig ons om je uit te nodigen voor één van de vacatures, door een mail te sturen met je motivatie en een portfolio van je werk. Heb je nog vragen over deze vacature dan kun je ons ook bellen.

Vacature fulltime 3D artist

Door de verdere groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar jou. Bij deze vacature fulltime “3D Artist” (M/V) met ervaring in ons vakgebied. Jij gaat samen met “ons team” werken aan de verdere uitbreiding van de onderneming.

Wij vinden “ons team” vooruitstrevend voor visualisaties in de breedste vorm. Bij ons is realisme een belangrijke “keyfactor” die de klant waardeert. Daarnaast staat het menselijk aspect hoog in het vaandel. Wij zijn er van […]

september 4, 2022|

Stage plek “junior 3D-Artist” open voor 1ste helft 2023

Door de groei van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een stagiair(e) 3D artist, kan gedurende het gehele jaar de stage periode starten. Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage, waarbij je niet alleen maar verantwoordelijk bent voor het halen van koffie? Een stage waarbij je echt onderdeel bent van het team en niet alleen maar “de stagiair(e)” bent? Dan ben je bij ons aan het […]

september 1, 2022|

Vacature commercieel talent binnendienst

Door de verdere groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een enthousiast commercieel talent. Als commercieel talent laat jij jouw meerwaarde zien in het binnenhalen van nieuwe leads, begeleiden en plannen van binnenkomende opdrachten van nieuwe en bestaande klanten. Je bent verbindende schakel tussen de accountmanager, productie en klant. Je bouwt samen met ons aan de verdere uitbreiding van de organisatie met mogelijkheden tot doorgroei naar buitendienst.

DWanimations is een visualisatie […]

mei 31, 2022|

Vacature jr. account manager

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar jou als “Junior Accountmanager” (M/V). Jij gaat samen met “ons team” werken aan de verdere uitbreiding van de onderneming.

Wij vinden “ons team” vooruitstrevend op het gebied van visualisaties in de breedste vorm. Bij ons is realisme een belangrijke “keyfactor” die de klant waardeert. Daarnaast staat het menselijk aspect hoog in het vaandel. Wij zijn er van overtuigd dat je excelleert als je […]

februari 22, 2022|

Hoe drinkt u uw koffie?

Neem contact met ons op
Ga naar de bovenkant