De interface

Inloggen in het feedback systeem

1. Wanneer u een account heeft ontvangen van ons kunt u gaan naar: dwanimationswebsystems.nl/project/DEMO en zo inloggen.

2. Wanneer u een wachtwoord heeft ontvangen van ons kunt u gaan naar: dwanimationswebsystems.nl/project/DEMO en zo inloggen.

Project overzicht

1. Wanneer u rechts boven op de 9 blokjes klikt ziet u in een oogopslag het overzicht van al uw beelden in het project.

2. Wanneer u uw cursor over de plaatjes beweegt ziet u direct hoeveel feedback er is gegeven en wanneer. Staat er een vink onder de afbeelden is deze afbeelding door u geaccepteerd, dit doet u door op de knop “approve” te klikken rechts boven.

Feedback plaatsen

1. Klik op één van de visualisaties. U kunt door te klikken op een specifieke plek in de visualisatie, feedback geven op deze plek. Door op een stip te klikken kunt u een reactie geven op reeds geplaatste feedback en zien van wie deze komt.

2. Bent u niet ingelogd of bent u te gast op de feedback pagina, dan zal na het plaatsen van de feedback worden gevraagd wie u bent voordat de feedback word weergegeven.

Het Feedbacksysteem Q&A

Het systeem, word volledig door ons zelf beheerd op ons adres dwanimationswebsystems. Wanneer u door DWanimations wordt uitgenodigd om in te loggen op het portal kunt u alle beelden van uw project terug vinden. U kunt direct feedback geven en ontvangen om de comunciatie van uw project te stroomlijnen.

Dit unieke feedbacksysteem passen wij vanaf Q2 2017 kosteloos toe bij al onze grote opdrachtgevers waarmee wij een contractuele samenwerking hebben. Als bedrijf bieden wij deze unieke tool ook aan op al onze overige projecten. Wanneer u dit wilt toepassen bij uw projecten, vraag er dan naar bij onze vertegenwoordiger.

Van uw vaste vertegenwoordiger van DWanimations ontvangt u een uitnodiging met de benodigde gegevens om hier op in te loggen.

U kunt binnen een project op de afzonderlijke beelden feedback geven. Dit doet u door op één van de projecten te klikken, en feedback in te vullen.

Wanneer u er feedback is kunt u deze zien door op de punten te klikken waar deze is gegeven. U ziet er bij staan wanneer dit is gegeven en door wie.

Wilt u een overzicht van alle beelden binnen uw project klik dan op het icoontje met 9 blokjes rechts boven. Er verschijnt een scherm waarin u alle beelden in een oogopslag kan zien. Verplaatst u uw cursor over de beelden ziet u direct de hoeveelheid feedback en wanneer deze is gegeven.

Hebben anderen feedback beantwoord of geplaatst dan wordt u via de mail op de hoogte gebracht. Wilt u dat niet meer ontvangen geef dit dan aan bij uw vertegenwoordiger van DWanimations.

Hoe drinkt u uw koffie?