Wij vinden “ons team” vooruitstrevend voor visualisaties in de breedste vorm. Bij ons is realisme een belangrijke “keyfactor” die de klant waardeert. Daarnaast staat het menselijk aspect hoog in het vaandel. Wij zijn er van overtuigd dat je excelleert als je plezier in je werk hebt. Binnen ons gemêleerde team is respect voor elkaar een groot goed. We werken hard, maken lol en bovenal maken we producten waar onze klant blij van wordt.

Wat verwachten wij van jou?

Als ervaren 3D Artist ga je nauwgezet aan het werk met creatieve kant van ons team. Om je een goed idee te geven van de functie hebben we hier onder vermeld wat wij in ieder geval van je verwachten:

  • Een 40 uur fulltime beschikbaarheid

  • Minimaal MBO opleiding en HBO denk- en werkniveau

  • Goede communicatie skills

  • Bewust bezig met werkstructuren

  • Ondersteund in de ontwikkeling van werkprocessen

  • Probleem oplossend vermogen en geeft onderbouwd feedback

  • Het kunnen lezen van technische tekeningen

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een “down to earth” HBO-omgeving, waarbij aanpakken en eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen belangrijk is.

Affiniteit met…

De volgende software producten kennen voor jou geen geheimen.

Nederlands sprekend
Photoshop
SketchUp
Vray
3ds max
iToo software kennis (is een pré)
Bouwkundige CAD en BIM tekeningen kunnen lezen

Wat mag je van ons verwachten?

Voor ons is het van belang dat de medewerkers het naar hun zin hebben. Een passende beloning, reiskostenvergoeding en een goede pensioen voorziening zijn voor ons gebruikelijk. Belangrijker vinden we dat je jezelf ontwikkeld voor jou en onze toekomst. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om trainingen te volgen. Bij gebleken competentie is een persoonlijk meer jaren ontwikkelingsplan en jaarlijks opleidingsbudget mogelijk.

Interesse gewekt?

Wil je mee werken in ons team en zelf verder groeien. Overtuig ons om je uit te nodigen door een mail te sturen of ons contactformulier in te vullen met je motivatie en een portfolio van je werk. Heb je nog vragen over deze vacature dan kun je ons ook bellen.

Mailadres: d.dejongh@dwanimations.nl
Adres: Noordwal 80, 4141 BR Leerdam
Tel: 0345-842998