Vacature fulltime 3D artist

Wij vinden “ons team” vooruitstrevend voor visualisaties in de breedste vorm. Bij ons is realisme een belangrijke “keyfactor” die de klant waardeert. Daarnaast staat het menselijk aspect hoog in het vaandel. Wij zijn er van overtuigd dat je excelleert als je plezier in je werk hebt. Binnen ons gemêleerde team is respect voor elkaar een groot goed. We werken hard, maken lol en bovenal maken we producten waar onze klant blij van wordt..

Wanneer je onderdeel wordt van ons team ben je mede verantwoordelijk voor het 3D visualiseren van producten, diensten en projecten. Tijdens de ontwikkeling van visualisaties is het van belang dat er niet alleen op de grote lijnen gelet wordt, maar ook op de kleinste details.

Wat verwachten wij van jou?

Als 3D Artist met een paar jaar ervaring ga je nauwgezet aan het werk met creatieve kant van ons team. Om je een goed idee te geven van de functie hebben we hier onder vermeld wat wij in ieder geval van je verwachten:

  • Een 40 uur fulltime beschikbaarheid

  • Minimaal MBO opleiding en HBO denk- en werkniveau

  • Goede communicatie skills

  • Gestructureerd

  • Ondersteund in de ontwikkeling van werkprocessen

  • Probleem oplossend vermogen en geeft onderbouwd feedback

  • Het kunnen lezen van technische tekeningen

  • Interesse in nieuwe technologieën zoals AI of Python

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een “down to earth” HBO-omgeving, waarbij aanpakken en eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen belangrijk is.

Affiniteit met…

De volgende software producten kennen voor jou geen geheimen.

Photoshop/ Magnific
SketchUp
Vray/ Vantage
3ds max
Forest pack/ Railclone
Premiere pro/ After effects

Wat mag je van ons verwachten?

Bij ons staat een fijne werkomgeving voorop, als jij je prettig voelt kan je ook goed presteren. Daarom bieden wij waar mogelijk flexibiliteit in de werkplek door een combinatie tussen thuiswerken en op kantoor. Wij bieden een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenvoorziening. Nog belangrijker vinden wij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom krijgt iedereen bij ons de kans om trainingen te volgen. Als jouw competenties zich bewijzen, bieden we een persoonlijk meer jaren ontwikkelingsplan POP en een jaarlijks opleidingsbudget aan.  Samen werken we aan jouw toekomst en die van ons bedrijf. Kom jij ons team versterken?

Interesse gewekt?

Ben jij klaar om je carrière een boost te geven en deel uit te maken van ons dynamische team? We zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven professionals zoals jij! Laat ons zien waarom we jou moeten uitnodigen voor een gesprek door je motivatiebrief en portfolio naar ons te sturen via e-mail of ons contactformulier. Heb je nog vragen over deze vacature? Aarzel niet om ons te bellen. We kijken uit naar je reactie!

Mailadres: d.dejongh@dwanimations.nl
Adres: Noordwal 80, 4141 BR Leerdam
Tel: 0345-842998